Geplaatst op Geef een reactie

Welkom op het Helend Zilver blog .

Hier zullen we artikelen, links en achtergrondinformatie publiceren die relevant zijn voor de helende eigenschappen van zilver.

Zilver wordt al duizenden jaren gebruikt vanwege zijn verbazingwekkende antibacteriële en helende eigenschappen. Dit levert de ervaring en het anekdotische bewijs voor zijn kwaliteiten, maar in de moderne wereld vertrouwen we op de wetenschap om onze ervaringen te bevestigen of te ontkennen.

De belangrijkste middelen bij het valideren van de genezende eigenschappen van zilverwater zijn daarom de gepubliceerde wetenschappelijke artikelen van experimenten met zilver. Gelukkig zijn veel van deze artikelen gemakkelijk te vinden en te lezen dankzij Google Scholar, de zoekmachine van Google voor academische publicaties. Dus als u objectieve en onbevooroordeelde informatie wilt vinden, raden we u aan om te zoeken met Google Scholar.

Geplaatst op Geef een reactie

Silver clusters go magnetic

Clusters van zilver atomen en ionen vormen een materiaalsoort die het midden houdt tussen afzonderlijke atomen en bulkstof. Metaalclusters worden veel gebruikt als katalysator omdat ze een zeer hoge verhouding tussen oppervlak en volume hebben, waardoor ze chemische reacties kunnen versnellen. Onderzoekers zijn echter recentelijk begonnen om te zien of magnetische clusters kunnen worden gebruikt in biomedische geneeskunde – bijvoorbeeld om gelabelde biologische cellen te scheiden, om medicijnafgifte te verbeteren en om contrast bij magnetische resonantiebeeldvorming te verbeteren.

Bekijk het volledige artikel hier…https://physicsworld.com/a/silver-clusters-go-magnetic/

Geplaatst op Geef een reactie

zilver en virussen

Dit verbaast me echt – als je de twee woorden ‘zilver’ en ‘virus’ in Google Scholar typt, zul je dit zien … wetenschappelijke artikelen die de efficiëntie van zilver bewijzen bij het doden van virussen. Maar in de ‘race’ voor een vaccin tegen corona lijkt dit simpele feit over het hoofd te worden gezien. Zilver is goedkoop en veilig. Het is ook bekend om bacteriën te doden. En het versnelt de gezonde regeneratie van cellen.