Over Helend ZilverWater

Zilver is een krachtig en natuurlijk antibioticum. Zeer geschikt voor helende toepassingen. Zilver wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn antibacteriële en desinfecterende werking. Het is (en wordt nog steeds) uitgebreid bestudeerd in laboratoria en medische universiteiten.

Helend Zilver Colloïdaal Zilver Water is gemaakt van 100% zuiver gedestilleerd water van medische kwaliteit. Dus gewoon pure H2O waarin zilverionen en atomen elektrisch zijn vrijgekomen. In de wetenschap wordt dit een ‘colloïd’ genoemd, vandaar ‘colloïdaal zilverwater’.

De zilveratomen en -ionen zijn extreem klein, gemeten in nanometers, daarom wordt het ook wel ‘nano zilverwater’ genoemd. Wanneer zilverdeeltjes enkele nanometers klein zijn, is het effect bijzonder krachtig. Hoe kleiner de zilverdeeltjes, hoe helderder de kleur en hoe beter het werkt.

De zilverconcentratie wordt gemeten in delen per miljoen (ppm), wat aangeeft hoeveel zilveratomen per miljoen watermoleculen er zijn.

Ons zilverwater heeft een concentratie van 10 ppm. Dit lijkt misschien erg laag, maar besef dat in een flesje van 50 ml Zilverwater krijg je 1672816906000000000000000 zilveratomen* en elk zilveratoom heeft het vermogen om een ​​bacterie of virus te doden!

Gezien de huidige Europese richtlijnen zijn wij genoodzaakt u erop te wijzen dat onze producten niet bedoeld zijn voor intern gebruik.